Apparaten en accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optioneel)1 snuifje
-
citroensap (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1497 kJ /
357 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenburger
1u. 45min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Kip in perziksaus
40min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Pastasalade met groenten
1u.
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Preiquiche
1u. 45min